Retourinformatie

Retourneren & Ruilen 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (mits je product niet onder een wettelijke uitzondering valt.) 

Herroepingsrecht 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het door u betaalde orderbedrag gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@homedecoratie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering maatwerk

“Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@homedecoratie.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 

Samenvatting

Hoe zit het met de verzendkosten bij een omruiling?

Bij omruiling van een product neemt AC Homedecoration de verzendkosten niet voor eigen rekening.

 

Ik wil items retourneren, moet ik hiervoor zelf de verzendkosten betalen?

Ja, de retourkosten zijn voor eigen rekening. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

 

Download hier het Retourformulier

Download hier het Herroepingsformulier

 

Je kunt het artikel retour sturen naar:

AC Homedecoration
Sisalbaan 5 a
2352 AZ Leiderdorp.                                                                      

                                                                                

© 2007 - 2024 AC Homedecoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel