Disclaimer

Uitsluiting van aansprakelijkheid 

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. AC Homedecoration aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid 

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten 

Het auteursrecht op deze website berust bij AC Homedecotation of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan AC Homedecoration. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door AC Homedecoration.    

 

© 2007 - 2024 AC Homedecoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel