Meubels Keijser & Co

A different kind of chiq

   

   

 

De uitgebreide collectie van Keijser&Co bestaat uit vele verschillende meubelen om een totaalinterieur in te richten. Denk hierbij aan zitmeubelen, wandmeubelen, tafels, een beddingcollectie en bijmeubelen.

Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.

Ook zitmeubelen valt binnen het Keijser&Co concept. Van hoekbanken tot loungefauteuils ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze in hun eigen stoffencollectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kan er gekozen worden uit een aantal gerenommeerde stoffenhuizen zoals Romo, Chivasso en Aristide

Wilt u graag de gehele collectie van Keijser & Co bekijken? Dat kan! Omdat ze alleen aan Business-to Business bedrijven leveren, kan dat alleen onder begeleiding van een winkelier, architect of interieurstyliste. Wij geven u graag advies in de showroom.

Wilt u hiervoor een afspraak maken, of heeft u een vraag? U kunt contact opnemen via het  contactformulier of bellen naar 06 16012169 en we helpen u graag verder!

 

                                                                                                        

© 2007 - 2020 AC Homedecoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel