Nilson handmade beds

 

INTRODUCTIE

Bij Nilson gaan design en vormgeving samen met vele jaren van ambachtelijk vakmanschap. Met de wetenschap dat de kwaliteit van uw nachtrust bepalend is voor een gezonde en vitale dag, maakt Nilson gebruik van echte natuurlijke materialen. Deze materialen zoals wol, katoen en paardenhaar geven een aangenaam comfort en een luchtig en droog slaapklimaat. Elk bed wordt in Nederland volledig met de hand opgebouwd. Uniek in zijn soort
en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

MAATWERK

Alle Nilson producten worden
op bestelling gemaakt. Van bedden en hoofdborden tot accessoires als meubelen en bedlinnen. Hierdoor kunnen we tegemoet komen aan de wensen van elke klant, voor speciale afmetingen en uitvoeringen. Dat maakt Nilson uniek!

http://www.nilsonbeds.com

     

             

 

Wilt u graag de gehele collectie van Nilson bekijken? Dat kan! Omdat ze alleen aan Business-to Business bedrijven leveren kan dat alleen onder begeleiding van een winkelier, architect of interieurstyliste.

Wilt u graag een afspraak maken, of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op. U kunt contact opnemen via het onderstaande contactformulier en we helpen u graag verder!

 

                                                                                                                        

 

                        

© 2007 - 2020 AC Homedecoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel