Vastgoedstyling

                    

Waarom vastgoedstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Om je huis te verkopen is de juiste uitstraling essentieel. Wist u dat kijkers op woningsites in de eerste 15 seconden al bepalen of een huis goed voelt? Op basis daarvan beslissen mensen of ze een huis al dan niet zullen bezichtigen. Een mooi verzorgd interieur trekt potentiële kopers aan en laat een goede blijvende eerste indruk achter. Dit heeft financiële voordelen. Bij een goede eerste indruk zijn potentiële kopers eerder bereid een hoger bod uit te brengen. 

AC Homedecoration is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van woningen voor verkoop en verhuur en neemt u woning graag onder handen. Als gecetificeerde styliste weet ik de pluspunten van uw woning optimaal te benadrukken. Ik richt mij erop om een woning aantrekkelijk te maken met minimale kosten, voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren, kan de potentiële koper zich meteen thuisvoelen bij binnenkomst. 

Gecertificeer vastgoedstyliste                        

Als gecertificeerd vastgoedstyliste ben ik aangesloten bij het (CNNV). Dit is een landelijk netwerk, een keurmerk voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij House of Kiki, bekend van o.a. het programma 'TV Makelaar'.

Stylisten van House of Kiki staan bekend om hun Hands On mentaliteit, aanpakken, opruimen, neutraliseren, restylen en sfeervol maken van de ruimtes.

Hoe te werk?

De eerste stap is het intakegesprek van max 1 uur, dit is kosteloos en vrijblijvend. Ik kijk naar de bijzondere aspecten van uw woning. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw totale woning zo licht, ruim en sfeervol mogelijk gepresenteerd wordt. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en accessoires. Indien nodig vul ik deze aan met eigen accessoires. Bij leegstand kan ik ook de hele inboedel verzorgen. Binnen 1 dag maak ik de woning verkoopklaar.

Fotoreportage

Nadat uw woning is gestyled wilt u deze aan zo veel mogelijk mensen laten zien op funda, daarom is een professionele fotoreportage onmisbaar om de opdracht compleet te maken. Aansluitend op de styling kan ik een professionele fotoreportage  verzorgen van uw woning. Ook 360º foto's en videorondleiding van uw woning kunnen worden verzorgd en binnen twee werkdagen aangeleverd.

Meubelverhuur 

Een woning wordt nu eenmaal sneller verkocht wanneer deze volledig en stijlvol is ingericht. Of het nu gaat om een modelwoning van een projectontwikkelaar, een leegstaande woning van een bouwcorporatie, of een te koop staande woning van een particulier. Een leegstaande woning heeft geen sfeer en beleving. Met meubelverhuur kunnen potentiële kopers een realistische indruk krijgen van de leefbaarheid van het huis. Daarom bied ik de mogelijkheid om een leegstaand huis te voorzien van een compleet verzorgd interieur en zorg ik dat een kale woning als een sfeervol huis bezichtigd kan worden. 

Wat zit erbij de meubelverhuur

Natuurlijk een bank, tafel en stoelen, maar ook vitrage, gordijnrails, verlichting, vazen, schilderijen, kussens, bloemen, dekbedden, matrassen, een vloerkleed, een salontafel en andere accessoires. Echt compleet dus

Feiten & cijfers

  • 90% van de kopers kan niet door andermans inrichting of door een lege woning heen kijken.
  • Verkoopstyling zorgt voor een 4 tot 6 maal snellere verkoop.
  • 70% van de gestylde woningen wordt binnen 3 maanden na styling verkocht.
  • Verkoopstyling realiseert 4 tot 8% meerwaarde.

 

                              

 

Wilt u graag een afspraak maken voor de styling voor de verkoop van uw huis, of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier 

 

© 2007 - 2021 AC Homedecoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel